Branding

To brand or not to brand, that's the question

Misschien mist jouw mojito nog dat extra beetje suiker of een limoenpartje op de rand van het glas? Met andere woorden: heeft jouw brand net dat tikkeltje meer nodig? Die ‘spark’ waarvan mensen zeggen: dat smaakt naar meer!

 

Wat is het basisingrediënt voor jouw onderneming, het kenmerk van jouw merk? Jouw brand essence is het hoofdbestanddeel van een verrukkelijke cocktail.

Sell the story behind your cocktail, not the ingredients

Met behulp van jouw verhaal en onze marketing expertise tillen we jouw bedrijf naar het volgende niveau. We mengen al jouw basisingrediënten in een shaker en voegen nog wat sales en marketing toe voor extra pit. Nadien crunchen we alle robuuste ideeën tot schitterende diamantjes. Shaken alles goed door elkaar, zodat de smaken zich gebalanceerd vermengen. Vervolgens gieten we de cocktail nog door een zeefje, om de overtollige pulp achterwege te laten. En presenteren we het resultaat in een stijlvol glas; een cocktailglas dat perfect past bij jouw drankje.

 

Branding strategieën resulteren uiteindelijk in meer winst én een groter bereik. Je klanten zijn niet meer gewoon klanten zijn, maar loyale fans! En loyale fans, die willen jouw verhaal horen, lezen, voelen, ruiken… en uiteindelijk jouw verhaal gaan vertellen.

Your brand is like a cocktail.
Mix all the ingredients together and let the right hands shake it Up!

shakeUp creative agency

Doe mij maar Brandy. Oops, ik bedoel branding!

We spreken van high-concept storytelling wanneer alle artistieke inspanningen samensmelten tot een verhaal dat duidelijk en herkenbaar is. Bovenal heeft jouw verhaal een emotionele waarde voor jouw specifieke doelpubliek. Onze content marketeers, graphic designers en fotografen gaan aan de slag met jouw harde kern en laten het bloeien en vloeien overheen het web. Samen met jou bedenken we een contentstrategie die jouw merk bekend laat klinken in de oren van jouw doelgroep.

 

Een typerend logo dat mensen van mijlenver herkennen? Wij weten maar al te goed dat een beeld meer zegt dan duizend woorden. Maar een catchy slogan mag natuurlijk niet ontbreken. Jij dacht dat Dos Cervezas een oorwurm was? Wacht maar tot jouw credo weerklinkt in hashtags op het internet. We maken voor jou een Facebook, Instagram en LinkedIn account aan en posten regelmatig leuke posts voor merkbekendheid en betrokkenheid te genereren: Social branding done right!

 

Ook jouw huisstijl wordt door elkaar geshaked. Als het moet nemen we zelfs jouw volledige website onder handen, want jouw doel wordt ons doel: meer klanten aantrekken! We voorzien jouw merk van een gestroomlijnde boodschap dat mensen aantrekt en aanzet tot conversies. Onze branding experts zorgen ervoor dat jouw boodschap steeds in de juiste tone-of-voice geschreven zijn. Ook het beeldmateriaal communiceert met jouw doelgroep in dezelfde beeldtaal.

 

Verwacht van ons een stijlvolle branding met pit.

Wat sales, wat marketing en dingen waar je van houdt;
de juiste ingrediënten voor het creëren van de perfecte branding mix!

Word jij onze volgende happy customer?

Let’s shake things Up!

scroll to top