Online marketing

The more you tell, the more you sell

Hoe leuk dat parapluutje en die citroenzeste ook zijn, jouw cocktail moet natuurlijk ook lekker smaken en bijgevolg goed verkopen! Net als onze content is ook ons plan van aanpak een voltreffer. Samen met jou bedenken we een strategie die effectief converterend werkt. We passen allerhande digitale marketing technieken toe voor de juiste creatieve campagnes te lanceren, en naderhand te analyseren. Men spreekt hierbij ook wel over marketing 4.0, waarbij offline marketing strategieën worden gecombineerd met online marketing tactieken. We springen in op trends en hypes zodat we buzz marketing creëren.

Onze webbouwers zorgen ervoor dat jouw website tot in de puntjes verzorgd wordt. Moet jouw oude website opgesmukt worden? Of slechts enkele pagina’s? We kunnen zelfs een webshop opzetten. U vraagt, wij draaien.

We zorgen ervoor dat jouw landingspagina’s tot in de puntjes geoptimaliseerd zijn zodat we jouw bezoekers overtuigen de oplossing te zijn voor zijn/haar probleem.

Online presence

Naast het opzetten en beheren van al jouw social media kanalen zetten we voornamelijk in op SEM (Search Engine Marketing):

  • Organische SEO (search engine optimization)
    Zo laten we jouw website hoog scoren in de organische zoekresultaten van Google, Yahoo, Bing, …
  • Betalende SEA (search engine advertisement)
    Zo maken we campagnes en advertenties met Google Adwords, zodat we effectief de juiste personen bereiken.

Copywriting

We hebben een duidelijk beeld nodig van jouw ideale klant. Hiervoor maken we gebruik van persona’s. Onze copywriters zullen op hun beurt de stemkleur in hun berichten afstemmen op deze klantprofielen.

Dit gaat van e-books, blogs, testimonials, leadforms, vacatures, verjaardagswensen, social media posts, mailings tot het uitschrijven van een volledig video script. Als je wil bezorgen we je zelfs een origineel ‘out-of-office’ bericht.

leadsUp

Rebranding is ons ding. Wij creëren een huisstijl om ‘U’ tegen te zeggen. Onze grafisch ontwerpers zetten jouw bedrijf in de spotlight.

Foto’s, GIF’s, bedrijfs- of animatievideo’s, infographics,… noem maar op! Onze geschreven content wordt opgefleurd met de leukste beelden en verspreid over het wereldwijde web.

leadsUp

leadsUp

Wanneer een lead zijn/haar gegevens heeft achtergelaten nemen onze collega’s van leadsUp al snel contact met hen op. Zij zijn gespecialiseerd in het efficiënt en effectief opvolgen van inkomende leads.

De opvolging van leads is dan ook cruciaal binnen een sales funnel, aangezien we met zekerheid kunnen zeggen dat deze personen interesse vertonen in jouw product of dienst.

Dat is pas écht 360° marketing! Marketing is hoe dan ook een continu proces, dat gevoed wordt door een nauwe samenwerking met sales en een goed begrip van je klanten.

We believe that a person’s taste in cocktails tells a lot about them.
In some cases it tells you everything you need to know.

The beauty of cocktails is that there really is a drink for every occasion and for every type of person

Wanneer de marketingmix goed zit gaat jouw cocktail al snel viraal. Let’s create some BUZZ! Kunnen we een nieuwe trend of hype in overeenstemming brengen met jouw merk, dan doen we dat gewoon. Het grote voordeel van sociale media is het enorme aantal mensen dat je kan bereiken tegen een relatief lage kostprijs. U bepaalt zelf het budget per kanaal en krijgt inzicht in alle digitale rapporten. We bespreken telkens op voorhand de maandelijkse campagnes; welke content er zal gepromoot worden en welke berichten meer budget krijgen dan andere. Aan de hand van jouw wensen en behoeften bieden wij jou een pakket aan op maat van jouw organisatie; zowel voor B2B als B2C bedrijven met uiteenlopende doelgroepen als beoogd publiek.

 

Aan de hand van een data driven marketing aanpak maken wij nadien visuele data rapportages en analyses van de straffe marketingcampagnes. Vervolgens kunnen wij geïnteresseerden opnieuw gaan targeten, zodat ze toch wel écht zin krijgen om die gehypte cocktail te proeven. Het gaat er eigenlijk allemaal om de gast naar hun perfecte cocktail te leiden (die misschien een beetje duurder is dan de basisdrank).

 

We zullen (display) advertenties – en andere converterende content – via biedstrategieën promoten via het gepaste kanaal en voor de juiste personen. Zo zorgen we voor een hogere klantretentie en bijgevolg mooiere omzetcijfers. Daarnaast sturen we in lijn met de GDPR leuke mailings en nieuwsbrieven naar jouw klantenbestand. Nog geen klantenbestand? Geen probleem! Wij zorgen er stapsgewijs voor dat geïnteresseerden hun gegevens achter laten.

Word jij onze volgende happy customer?

Let’s shake things Up!

scroll to top